Loading...
Τρίτη 04 Ιούλ 2017

ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ

Αν έπρεπε με δυο λόγια να αναφέρω τους παράγοντες της επιτυχίας μου θα έλεγα πως αυτοί είναι η οργανωμένη και συστηματική μελέτη, οι πολλές ώρες διαβάσματος, η υπομονή και η επιμονή, οι προσωπικές θυσίες σε ό,τι έχει σχέση με τη διασκέδαση και τον ελεύθερο χρόνο. Εκείνο που προέχει, όμως κατά τη γνώμη μου είναι ο μαθητής να μην σκέφτεται μόνο τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, αλλά να έχει μια ευρύτερη θέληση για γενικότερη γνώση στα Μαθηματικά και στις Φυσικές Επιστήμες. Να ανακαλύψει τη χαρά του διαβάσματος και να κατανοήσει ότι στη Γ΄ Λυκείου μπορεί να κλειστεί στο σπίτι, αλλά το θετικό στοιχείο είναι η γνώση που θα αποκτήσει και που θα αποτελέσει το θεμέλιο της μετέπειτα σταδιοδρομίας του. Σε ό,τι αφορά την ψυχολογία του υποψηφίου θα ’λεγα πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κυριαρχούν αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις. Ο μαθητής δεν πρέπει να το βάζει κάτω, να επιμένει στο διάβασμά του και παράλληλα να παραμένει ενεργός, να ενδιαφέρεται για τα κοινά και να συμμετέχει στην κοινωνική ζωή. Τέλος, η οικογένεια και οι φίλοι στηρίζουν την προσπάθειά του και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Αναμφίβολα, η φετινή χρονιά ήταν ένα ταξίδι με πολύ διάβασμα και θυσίες. Αυτό το ταξίδι όμως τελείωσε, γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που συνέβαλαν στη δική μου προσπάθεια.

Πρώτιστα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και το φροντιστήριο ΟΡΑΜΑ / 18 PLUS που με προετοίμασαν άρτια για τις εξετάσεις και κατέστησαν εφικτή τη συγκέντρωση των 18.637 μορίων. Στους καθηγητές του Πειραματικού Λυκείου της Πάτρας – του σχολείου μου – οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου προσέφεραν στα μαθήματα που εξετάστηκα πανελλαδικώς και για τη συνεχή τους ψυχολογική υποστήριξη.

Ευχαριστώ και την οικογένειά μου και τους φίλους μου για τη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους τη φετινή χρονιά αλλά και το Θεό που υπήρξε συνεχώς στο πλάι μου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη και καλά αποτελέσματα σε όλους τους συμμαθητές μου και να συγχαρώ για την προσπάθεια όσους λόγω συγκυριών και τύχης δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους.

Παιδιά, μην ξεχνάτε πως οι πανελλήνιες είναι ένα από τα εφαλτήρια της ζωής και όχι το τέλος της.

Καλή επιτυχία και δύναμη στους μελλοντικούς υποψηφίους

ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η επιτυχία στηρίζεται στην αρμονική συνεργασία ενός τρίπολου που αποτελείται από το μαθητή, τους καθηγητές και τους γονείς. Οφείλεται στη συνεχή προσπάθεια και στην επιμονή που καταβάλλει ο υποψήφιος σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και γενικότερα της μαθητικής του θητείας. Ακόμη, χρειάζεται εργατικότητα, φαντασία και υπομονή έτσι ώστε να επιτευχθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα. Έτσι, μέσα από όλη αυτή την διαδικασία, που συμπυκνώνεται στο συστηματικό και χωρίς κενά διάβασμα, ο μαθητής γεύεται τους γλυκούς για αυτόν καρπούς της προσπάθειάς του.

ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΠΙΤΣΙΟΥ

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην αδιάλειπτη μελέτη που δεν αφήνει κενά και καλύπτει όλο το φάσμα της εξεταστέας ύλης. Η ποιοτική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, ο αποκλεισμός των διαδικτυακών εφαρμογών από την ώρα της μελέτης και η αξιοποίηση των συμβουλών που μου έδιναν οι καθηγητές μου, όλα αυτά με βοήθησαν να προσεγγίσω το στόχο μου, ο οποίος είναι να εισαχθώ στην Πολεμική Αεροπορία με την ειδικότητα του Μηχανικού. Ένας στόχος που καθίσταται εφικτός με την συγκέντρωση 19.043 μορίων και που επιτρέπει να συμπληρώσω χωρίς άγχος και αγωνία το μηχανογραφικό μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου και ιδιαίτερα στους γονείς μου, που είναι εκπαιδευτικοί και από την αρχή στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μου.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις των μαθητών του ο Νίκος Χαλαζιάς, Διευθυντής Σπουδών των Φροντιστηρίων ΟΡΑΜΑ/18 PLUS επισημαίνει πως σ’ αυτές αποτυπώνεται η θέληση για πρόοδο αλλά και η ωριμότητα της νέας γενιάς, που είναι ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο σημάδι για την πορεία της πατρίδας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Κανακάρη 120 & Ερμού, Πάτρα
Τηλ. & Fax: 2610 243 083

Email: info@oramapatras.gr
 
© Copyright 2013 - 2022 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΡΑΜΑ ΠΑΤΡΑ